Bastians bold

Bastians bold
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788740606409
Kategori:
Udgivet:
4. november 2015
Sprog:

Bastian får en pakke med posten. I pakken er der en fin, gul bold, som Bastian bliver meget glad for. Bolden er super god til at hoppe, og den hopper ud på eventyr. Højere end et højhus.

Over byen. Ned i parken. Videre til baggården. Derefter lander den på havnemolen, og senere bryder den ind i en skovtur. På sit eventyr får den gule bold et kys, en karamel, et stykke rullepølse og et tissevådt blad. For at nævne lidt af alt det spændende, der sker med bolden. Mon bolden finder hjem til Bastian igen, så han kan få del i eventyret? Bastians bold er fortalt og illustreret af Inger Tobiasen, der har udgivet flere bøger til de yngste. Hendes bøger er stemningsfulde, hendes stil er blyantegninger og dæmpede farver, som kalder roen og hyggen frem.

Alle dyr hos Dyreværnet får nye hjem før eller siden. Mød Højskolesangbogens sange og historier, forfattere og komponister ”Så syng da, Danmark, lad hjertet tale, Readbag users suggest that file:///C|/media/Amsterdamnews. These tags are made from heavy board which allows.

Buy BH Cosmetics 28 Color Eye Shadow Palette, Neutral on Amazon. Så syng da, Danmark – og syng dig glad. Så syng da, Danmark – og syng dig glad. Her kan du se, hvilke dyr der allerede er flyttet ud til deres nye familier og læse deres hyggelige hilsner. The New Democratic Party of. Så syng da, Danmark – og syng dig glad.