Livvagt

Livvagt
Forlag:
ISBN:
9788771590944
Kategori:
Udgivet:
7. november 2014
Sprog:

Den 18. marts 2003 sneg to aktivister sig ind på Christiansborg og angreb Anders Fogh Rasmussen. Med rød maling. Få dage senere blev Frank Martinsen ringet op af Politiets Efterretningstjeneste og håndplukket til et job i livvagternes a-kæde. De næste fire år levede han som en skygge bag Fogh, klar til at beskytte landets ultimative VIP.

Med alle midler. Dette er historien om en rod fra Kalundborg, der som ung betjent blev optaget i Politiets Aktionsstyrke og deltog i nogle af 90’ernes heftigste politiaktioner. Om knivskarp træning og endnu skarpere situationer. Om opstarten af Gamma 21, det hemmelige team bag statsministeren. Om det pres, terrortruslen lagde på de folk, der bevogtede Fogh dag og nat. Og om hvordan Frank Martinsen til sidst mistede grebet om sit eget liv i sit forsøg på at beskytte statsministerens.

Rapporten udspecificerer. Livvagterne er en dansk dramaserie, der havde premiere på DR1 1. Historie. Thailand-portalen. Information om filmen Det stærke køn. Analysen tilpasses jeres behov og ønsker og i modtager en fyldestgørende afrapportering. Vores byggepladsvagt forhindrer tyveri og hærværk. Vi bygger kundesamarbejdet på erfaring loyalitet, ærlighed, pålidelighed. Livvagterne er en dansk dramaserie, der havde premiere på DR1 1. Vi bygger kundesamarbejdet på erfaring loyalitet, ærlighed, pålidelighed.