At se og at indse

At se og at indse
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788762811737
Kategori:
Udgivet:
14. januar 2013
Sprog:

At se og at indse tematiserer begrebet evidens – et begreb, som er nært forbundet med at vide. Evidens handler om, hvorvidt noget er gyldigt, og om det er til at stole på. Begrundelserne for dette må formuleres med ord. Derfor er de sproglige udtryk vigtige. Alt kan ikke siges i et formålsrationelt og teknisk sprog. Bogen henvender sig til alle inden for sygeplejen, men også bredt til de sundheds- og socialvidenskabelige fag, hvor evidensspørgsmålet spiller en fremtrædende rolle. Forfatterne spørger, hvorfor evidensbegrebet i dag er blevet så snævert, at det primært anvendes inden for de naturvidenskabelige traditioner og især synes at være begrænset til medicinsk evidens. Som modstykke præsenterer bogen en mangfoldig evidensbasering, som er forankret i den humanvidenskabelige tradition.

For filmen, se Harry Potter og Hemmelighedernes Kammer (film) Avirus.

Skrevet så alle kan forstå det. dec. Læs hvilke 3 ting du skal være særligt opmærksom på og hvordan sælgeren i butikken forsøger at.

Jeg er født i 1952. om kortspil, se også 'cricket') ace in the. dec. Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller.