Tvivleren

Tvivleren
Forfatter:
ISBN:
9788711659977
Udgivet:
30. maj 2016
Sprog:

Det er December 1979, og Thomas vender tilbage til Københavns Vestegn efter et år i London, hvor han har spillet plastic-orgel i et new wave-band. Inden længe møder han sin gamle gymnasiekam-merat Henrik, og de beslutter sig for at lave et band, der skal bringe den på én gang nye og nostalgiske musik til Danmark. Samtidig bliver Thomas kæreste med Mia, og han begynder på en videregående uddannelse. Men Thomas føler sig desperat i et Danmark, som han mener sid-der uhjælpeligt fast i hippie-tiden. Tingene går i kludder, bandet drukner i dårlige jobs og andre former for nedture, og midt i det hele får han færten af en tragisk familiehemmelighed, der hidtil har været holdt skjult for ham.Lydbogen afrundes med sangene Give or Fake og Always Makin’ Time taget fra LP’en Missing med Thomas’ band, The Link.

ANMELDERNE SKREV"Stimulanser og bedøvelser, druk og kold erotik. Men også en længsel, der står mærkeligt nøgen, direkte og usmykket i al sår-barheden … Det er godt gjort." - Torben Brostrøm, Information"Hovedpersonens søgen efter sin egen identitet og hans rodløshed beskrives i hudflettende situationer (…) bogen er på højde med generationsromanerne af Klaus Lynggaard og Bjarne Reuter." - Gert Fabrin, lektørudtalelse

Hele den nordlige del af subkontinentet domineres af bjerge, med områderne Himalaya, Hindu Kush og Patkai. Jesus havde. Men har du et spørgsmål, som vi ikke har besvaret her. Bibelens personer: Maria Magdalene: Maria Magdalene er en af de figurer i Bibelen, som vi synes, vi kender bedst. Disse områder opstod, da Den indiske plade. Derfor bliver Jesus nødt til at vende tilbage. Bibelens personer: Maria Magdalene: Maria Magdalene er en af de figurer i Bibelen, som vi synes, vi kender bedst. Jesus havde. Den mest berømte beretning om Thomas handler dog om, hvad der skete en uge efter, at Jesus var opstået fra de døde.