Nalle

Nalle
Forfatter:
ISBN:
9788792622112
Kategori:
Udgivet:
3. april 2012
Sprog:

Det er historien om at leve i offentlighedens søgelys på godt og ondt, om mentale ar, der aldrig går væk, og om at stå tilbage som Danish Music Award-vinder efter at være dømt ude som musiker og menneske. 197 sider, illustreret og stift bind. Bogen udkommer 9. juli. Forord er skrevet af Keld Heick som bl.a. udtaler: Alle vi andre kan - ud over det rent menneskelige aspekt - glæde os over, at vi har en af de bedste danske stemmer tilbage på scenen, hvor han igen har indtaget en helt naturlig position i den rock- og bluesmusik, han gennem årene har sat sit kraftige præg på. Keld Heick, Holte, april 2010 Om forfatteren: Klaus Knakkergaard (født 1982) er uddannet journalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i Århus. Han er født og opvokset i Odense, men flyttede til Århus i 2001. Han er nu vendt tilbage til Fyn, hvor han arbejder som journalist på Fyens Stiftstidende. Omtale: Rock Nalle er en overlever og det i den allermest konkrete udgave.

Fra toppen af poppen med sin store soulstemme i 60'erne og en del af 70'erne, til den absolutte bund som narkoman og udstødt i 80'erne er pendulet svinget tilbage igen for soul-kæmpen, der nu i mere hærget udgave henrykker på landets spillesteder, oftest i selskab med den tidligere C.V. Jørgensen-guitarist Ivan Sand og hans Crazy Ivans. Et begivenhedsrigt liv, der nu kommer en bog om. Den fynske journalist Klaus Knakkergaard udsender i midten af juni biografien 'Nalle - Et Liv ad Omveje' på forlaget Mellemgaard.

Ekstra Bladet - 23. maj 2010

1001Pelit tarjoaa parhaita Nalle Puh-pelejä netissä. Husband and wife, Doug and Lee Nalle and son, Andrew, run the joint. A. nginx/1. 1001Pelit tarjoaa parhaita Nalle Puh-pelejä netissä. Our aim is put knitters in contact with current charity appeals. I made a wreath from a pre-lit, faux birch twig garland and some fir branches.

Nalle Hukkataival was the first in the world who climbed 9A boulder. He's not much into the mask part, but the tail is so cute that I can't stand it. 10.