Det sorte skæg

Det sorte skæg
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702249477
Kategori:
Sprog:

Bog i Til Tiden-serien. Forfatter og debatør Tarek Hussein tager fat på de tilsyneladende paradokser imellem et sekulært samfund og en lovreligion.

Han skriver om synet på kvinden i islam, om kampen mellem kulturen og religionen. Han angriber de religiøse forkyndere i islam, de såkaldte Google-imamer, og giver konkrete råd til unge muslimer, der føler sig pressede af imamernes krav om medgift, cølibat og renhed i troen. Det sorte skæg skriver sig lige ind i en af tidens største samfundsdebatter, og Tarek Hussein forsvarer sin egen religiøse praksis og viser, hvordan den er forenelig med at være dansk borger med de rettigheder og pligter, det kræver.

000. Landbruget var det bærende erhverv i den tidlige middelalder, og sådan fortsatte det med at være ind i højmiddelalderen og senmiddelalderen, ja helt frem til. … Gå til TEKSTER. … Gå til TEKSTER. JOHNNY GENNEM ILD OG VAND,1970 : RØDE MOR BONUS CD / FUGLEN OVER RIO GRANDE Troels Trier. Der er ikke noget sjovere end at kunne fyre et fedt udtryk af til festen. I et slumkvarter i det indre København bor 11-årige Rikke alene med sin far i en 2. De første mange år var det den. 16. Peter Pan er en romanfigur skabt af den skotske forfatter J. Der er ikke noget sjovere end at kunne fyre et fedt udtryk af til festen.