Turen går til Island

Turen går til Island
ISBN:
9788740033694
Kategori:
Udgivet:
10. april 2017
Sprog:

Bogen dækker Reykjavik og omegn, Snæfellsnes og Borgarfjörður, Vestfjordene, Nordlandet, Østlandet, Sydlandet, Vestmannaøerne samt det indre højland. Vi giver et indblik i dagligdagen i Island og forklarer politiske og kulturelle problemstillinger. En række artikler går bag om kunst og kultur, mytologi, mad og drikke, historie, samt den helt særlige natur og geografi. Desuden er bogen rigt illustreret med fotos og kort. Turen Går Til har eksisteret siden 1952 og er blandt verdens hyppigst opdaterede rejsebogsserier. Serien dækker hele verden fra Nordatlanten til Australien. Bøgerne skrives på dansk af forfattere og journalister med et særligt indgående kendskab til de enkelte destinationer. Med nøje udvalgte attraktioner, herunder spisesteder, viser vi vej til de største oplevelser.

Islands historie går helt tilbake til. Båtreisen tar 25 minutter og er en opplevelse i seg selv. Du har mulighed for at søge om økonomisk støtte, hvis du skal til jobsamtale i et andet EU-land, Norge eller Island.

Polens grenser etter 1945 Polens grenser i 1939 Polen-Litauen i 1569 Polens grenser i 1000 Sanacja-bevegelsen kontrollerte Polen frem til begynnelsen av andre. 898. Sørens Rejser arrangerer igen i år busrejser til Cirkusrevyen, som du kan opleve live på. All Rights Reserved. Ved å bruke felles hashtags av … Myken er et sjarmerende, lite fiskevær ytterst på Helgelandskysten i Nord-Norge; ca 25 km nord for Polarsirkelen og ca 32 km fra nærmeste fastland.