Hjertet i hænderne

Hjertet i hænderne
Forfatter:
ISBN:
9788711664117
Udgivet:
23. september 2016
Sprog:

verdens øjne. hendes fødsel. hendes krop.øjne rører ved hende. giver blod. og hvisken. overvinde døden. så er hun et vildtdyr.

vil give alt. tårer strømmer. med ansigtet ind i væggen hører hun hans åndedræt. holder sit for at høre hans. Lone Bjelkes digtsamling HJERTET I HÆNDERNE er åndeløs prosalyrik – brydninger af ord mod et ømt sted. Midt i mellem kærlighed og seksualitet.

Stress er ikke en sygdom, men er kroppens svar på en eller flere belastninger der kan være både fysiske og psykiske. Gi’ os lyset tilbage Efterskolernes Landsstævnehold 2009 Tekst: Per Krøis Kjærsgaard Musik: Rasmus Skov Borring 1. Ved måling af blodtryk skal man have en række værdier for at kunne vurdere objektivt. Hvorfor er verden som den er. Den tilbageholdte viden om de helbredende virkninger af homøopatiske kompleks lægemidler - en tradition som er over 100 år gammel Om Liselotte - 54 årig fartglad professionel strikker, grafiker, illustrator, ordjonglør, tegnsprogstolk og mor til to - én levende - én nu kun i hjertet. Her er en lille men effektiv serie med 3 øvelser - alle med brug af medicinbolden 😃 Hver øvelse laves 10 gange (lige efter hinanden som på videoen).

Her er en lille men effektiv serie med 3 øvelser - alle med brug af medicinbolden 😃 Hver øvelse laves 10 gange (lige efter hinanden som på videoen). Men hånden på hjertet – hvor tit har man lige.