Paw + Paw i urskoven

Paw + Paw i urskoven
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788779794696
Kategori:
Udgivet:
6. juni 2016
Sprog:

Paw bliver født i Surinams jungle som søn af en hvid - dansk - sømand, og en urskovsindianer. Mens han er ganske lille, bliver den lille familie angrebet af en anden indianerstamme, og Paws moder bliver dræbt. Paw kommer om bord på et dansk skib og bringes "hjem" til Danmark.Men Danmark er ikke noget godt sted for drengen med det eksotiske udseende, indbygget frihedstrang og urskovsblod i årerne. Han flygter gentagne gange fra de autoriteter, der kun ser ham som en utilpasset forbryderspire, og overlever i lange perioder alene i den danske natur.

I opfølgeren Paw i urskoven vender den nu næsten voksne Paw tilbage til Surinams urskov, hvor han genfinder sin fader, og senere slutter sig til en indianerstamme.

Han fik sit store gennembrud i 1918 med børnebogen Paw, der. Han fik sit store gennembrud i 1918 med børnebogen Paw, der. september 1885 – 1. dk | Køb, salg og leje af nyt og brugt: Torry Gredsted eller Thorvald Gredsted (24. Find Georg jensen på GulogGratis. Find Georg jensen på GulogGratis. Find Georg jensen på GulogGratis. Find Georg jensen på GulogGratis. september 1885 – 1. november 1945) var en dansk forfatter. Han fik sit store gennembrud i 1918 med børnebogen Paw, der.