Du er min ø i havet

Du er min ø i havet
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788789626680
Kategori:
Udgivet:
19. februar 2010
Sprog:

Du er min ø i havet er moderne, keltisk inspirerede tidebønner fra Englands hellige ø Lindisfarne. I en tid, der er præget af stress og jag, er de livsnære bønner en hjælp til mennesker, der mærker behovet for et regelmæssigt bønsliv. Bønnebogen kan bruges både af enkeltpersoner og i fællesskab: Hjemme, på arbejdspladsen, på rejser, i smågrupper og i større sammenhænge. Forfatteren Ray Simpson er præst med baggrund i Den Anglikanske Kirke. Han er leder af det økumeniske Aidan- og Hilda-fællesskab på Lindisfarne og har skrevet en række bøger om keltisk spiritualitet.

- Birgitte Müthel.

Krystalhjertet Her kan du læse uddrag fra min seneste bog Krystalhjertet. Bonden er kommet i møde og guider turen. I år besluttede vi os for at bo… Ø-specialiteter. ABC Sangen Link Ack du lieber Augustin Link Ack hör du lilla flicka Svensk folkesang Link Ack Värmeland, du sköna (Wingåkersflickan) Link Af højheden oprunden er Nicolai/Tysk mel Link Alle travle børnefamilier bør holde ferie på en ø Indlægget er sponsoreret i samarbejde med NOVASOL.

Eller næsten sande, thi hvor der er søfolk og skibe, findes også klabautermanden og ”Den flyvende hollænder”. ABC Sangen Link Ack du lieber Augustin Link Ack hör du lilla flicka Svensk folkesang Link Ack Värmeland, du sköna (Wingåkersflickan) Link Af højheden oprunden er Nicolai/Tysk mel Link Alle travle børnefamilier bør holde ferie på en ø Indlægget er sponsoreret i samarbejde med NOVASOL. På denne siden kan du se aktuelle programmer i nett-TV, spille spill, lese om og delta i aktiviteter i … Vis kortet i et større vindue.