Mimbo Jimbos store kasse med bøger

Mimbo Jimbos store kasse med bøger
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702222166
Kategori:
Udgivet:
14. juni 2017
Sprog:

Mimbo Jimbos store kasse med bøger - er fuld af 9 små papbøger til de allermindste. Alle bøgerne er fra Mimbo Jimbos univers - med titlerne: Dyr, rejser, værktøj, farver, tal, mad, godnat, maskiner og venner. Bøgerne er enkelt opbygget med et ord på den ene side og en illustration på den anden side. Bagsiden af de ni små bøger danner tilsammen et puslespil - der kan lægges igen og igen.

Opret en ønskeliste med alle dine favoritbøger; Se alle dine ordrer; Følg ordrestatus Har du endnu ikke en profil. Hvorfor ikke gøre det og få alle fordelene. Hvorfor ikke gøre det og få alle fordelene. Opret en ønskeliste med alle dine favoritbøger; Se alle dine ordrer; Følg ordrestatus.

Opret en ønskeliste med alle dine favoritbøger; Se alle dine ordrer; Følg ordrestatus Har du endnu ikke en profil. Hvorfor ikke gøre det og få alle fordelene. Har du endnu ikke en profil. Opret en ønskeliste med alle dine favoritbøger; Se alle dine ordrer; Følg ordrestatus Har du endnu ikke en profil. Opret en ønskeliste med alle dine favoritbøger; Se alle dine ordrer; Følg ordrestatus Har du endnu ikke en profil. Hvorfor ikke gøre det og få alle fordelene. Hvorfor ikke gøre det og få alle fordelene.