Brevet i boksen, elevbog

Brevet i boksen, elevbog
Forlag:
ISBN:
9788775237425
Kategori:
Udgivet:
26. februar 2015
Sprog:

Det er filosofiske spørgsmål om både etik, eksistens og tro, der er i fokus i Brevet i Boksen. Eleverne skal agere brevkasseredaktører og svare på 15 breve fra børn, der oplever udfordringer og dilemmaer, som eleverne vil genkende fra deres egen livssituation. De kan hente hjælp og ideer til arbejdet i religiøse kildetekster, illustrationer, citater fra andre børn og faktabokse, der behandler brevets tema fra andre vinkler. På den måde skabes sammenhæng mellem de store filosofiske spørgsmål og elevernes egne erfaringer. Dertil findes en Undervisningsvejledning.

Preben Medom Hansen giver en række kvalificerede bud, som læreren kan tage udgangspunkt i, når klassen arbejder med. Preben Medom Hansen giver en række kvalificerede bud, som læreren kan tage udgangspunkt i, når klassen arbejder med. Preben Medom Hansen giver en række kvalificerede bud, som læreren kan tage udgangspunkt i, når klassen arbejder med. Hvad er på spil Bibelens tekst om de ti bud. Hvad er på spil Bibelens tekst om de ti bud. Hvad er på spil Bibelens tekst om de ti bud. Hvad er på spil Bibelens tekst om de ti bud.

Preben Medom Hansen giver en række kvalificerede bud, som læreren kan tage udgangspunkt i, når klassen arbejder med. Hvad er på spil Bibelens tekst om de ti bud. Hvad er på spil Bibelens tekst om de ti bud.