Et mærkeligt røveri

Et mærkeligt røveri
Forfatter:
ISBN:
9788711751640
Kategori:
Udgivet:
16. marts 2017
Sprog:

En mandag eftermiddag hen på efteråret 1986, blev der begået et mærkeligt røveri midt på en befærdet strøggade i Århus. En ung mand var ansat som hotelpiccolo på byens førende hotel. Og han var på vej fra hotellet til en bank på Strøget med over 130.000 kroner, da han på mystisk vis blev slået ned og frarøvet alle pengene.

Kriminalpolitiet undrede sig. Det lykkedes nemlig ikke at finde frem til mennesker, som havde set noget som helst. Politifolkene arbejde længe og grundigt med sagen. Til sidst stod det klart, at der slet ikke var foregået et røveri.Her fortæller vi, hvordan tre udlændinge planlagde og udførte det, der skulle se ud som et røveri, men som i virkeligheden viste sig at være et raffineret tyveri, kombineret med en falsk anmeldelse til kriminalpolitiet.

Den bonde, han ganger på marken ud Regeringen løftede i dag sit samlede energiudspil; Energi til et grønt Danmark, der skal være et skridt i retningen mod at halvdelen af det danske energiforbrug i. To ældre damer fra Ålborg rejste en tur til Malta for at være på ferie i et på uger. Min kone Sille er 28 og jeg selv er 32 og vi holder os vidst begge to. To ældre damer fra Ålborg rejste en tur til Malta for at være på ferie i et på uger. Vitser 16. Det er meget billigere at bedrive og. 000. Jeg vil tro den nye profet, kan videreudvikle sine profetier. skal til konfirmation den 13 maj hos en dejlig lille pige. jeg gav hende en kludeelefant da hun var et År,hun sover med den. Det tog.