Grundtvig og Ingemann. Et venskabs historie

Grundtvig og Ingemann. Et venskabs historie
Forfatter:
ISBN:
9788711720950
Kategori:
Udgivet:
18. maj 2017
Sprog:

Venskabet mellem digterne N.F.S. Grundtvig og B.S. Ingemann er måske det allervigtigste i dansk litteratur- og kirkehistorie. Alligevel er der blevet skrevet slående lidt om det 40-årige venskab, der gjorde så meget for begge digteres udvikling. Niels V. Kofoeds bog "Grundtvig og Ingemann. Et venskabs historie" fortæller om det til tider dramatiske forhold og kaster lys over dets indvirkning på Grundtvig og Ingemanns personlige liv og på deres udvikling som digtere.Niels Vilhelm Kofoed (f. 1930) har skrevet et væld af bøger om dansk litteratur og kulturhistorie samt en lang række biografier om Danmarks største forfattere.

Efter uddannelsen som cand.mag. i dansk og fransk fra Københavns Universitet var Niels V. Kofoed lektor ved Stockholm Universitet og senere Lund Universitet i Sverige og har sidenhen været professor på University of Washington i USA.

H. I kirkebogen til Sankt Hans. den store børnedødelighed. C. Red. og udvikling: Erik Rosekamp Fødsel og liv Fødsel og dåb. I kirkebogen til Sankt Hans.

den store børnedødelighed. KRAKS BLÅ BOG 1957.