Destin - Seerkrystallen

Destin - Seerkrystallen
Forlag:
ISBN:
9788771893359
Udgivet:
14. februar 2017
Sprog:

Så er der dømt sci-fi action for alle pengene, overordnet set er der tale om rumeventyr med fokus på rumskibe, fremmede galakser, og drabelige kampe mellem helte og skurke og der er fuld fart på handlingen fra start til slut Om Destin – Seerkrystallen Historien foregår tusinder af år ud i fremtiden. Da menneskeheden lærte at rejse i rummet, stødte de på den langt mere udviklede, kloge og ældre race, Torakiderne. Flere årtusinder senere har menneskets magtbegær endt med at udrydde Torakiderne og deres uvurderlige viden.

Destin lever et hårdt liv på asteroiden Lyoneida og han frygter at komme til at tilbringe hele sit liv på den samme kedelige asteroide. Han drømmer om at komme væk, rejse ud i det endeløse univers og tage på eventyr. Men det kræver penge, og dem har han ikke nogen af. Skattejægere er på evig jagt efter artefakter og efterladenskaber fra Torakiderne. En dag finder Destins ven Meridel et skrin med en mystisk sten som sandsynligvis er en uvurderlig teknologi opfundet af Torakiderne. De tror deres lykke er gjort, men Meridel bliver snart hurtigt kidnappet af Rødfrakkerne og Destin beslutter sig for at finde hende og slutter sig til rumpiraterne som jagter Rødfrakkerne. Anmeldelser af Destin – Seerkrystallen I kølvandet på Hunger Games udkommer der i disse år en lind strøm af fantasy og science fiction for, men mens de fleste af dem er såkaldte dystopier, er denne historie forfriskende anderledes og bæres især oppe af en intenst opbygget spænding og fuld fart på handlingen … og det virker som om, forfatteren har totalt styr på sin handling og sit plot. – Litteratursiden.dk – Arne Larsen kvaliteten og spændingsniveauet er ret højt. Danny Biltoft Davidsen viser her endnu en gang, at han behersker at skrive medrivende og elementært spændende science fiction. - Lektørudtalelse Destin – Seerkrystallen er indlæst som lydbog af Lars Lippert i 2017 for Lytteratur hos AV Forlaget / Swann studio

Ikke den slags pige : en ung kvinde fortæller hvad hun har 'lært' Ikke den slags pige : en ung kvinde fortæller hvad hun har 'lært' Ikke den slags pige : en ung kvinde fortæller hvad hun har 'lært' Ikke den slags pige : en ung kvinde fortæller hvad hun har 'lært' Ikke den slags pige : en ung kvinde fortæller hvad hun har 'lært' Ikke den slags pige : en ung kvinde fortæller hvad hun har 'lært' Ikke den slags pige : en ung kvinde fortæller hvad hun har 'lært'.