Den rigtige brud

Den rigtige brud
Forfatter:
ISBN:
9788711484890
Udgivet:
23. maj 2016
Sprog:

Søstrene Letty og Dorinda voksede op på en forarmet engelsk herregård. Letty var billedskøn, men utrolig barnlig, Dorinda lynende intelligent, men hendes ansigt og krop var dækket af eksem, som lægerne havde opgivet.

En dag fandt deres far en velhavende mand til Letty i det fjerne Østen. Modvilligt accepterede hun at gifte sig med ham for at rede familiens økonomi, men som afrejsen nærmede sig, blev hun mere og mere skrækslagen ved tanken om giftemålet. Kun fordi Dorinda indvilligede i at følge med på rejsen, lykkedes det at få hende ombord på skibet, men også under rejsen måtte Dorinda kæmpe med hendes angst, som tog til, efterhånden som de nærmede sig målet.Barbara Cartland (1901-2000) er den mest produktive forfatter i det 20. århundrede. I alt blev det til over 650 bøger fra Cartlands romantiske hånd.

Hun er oversat til 38 sprog, og med mere end 1 milliard solgte bøger på verdensplan er der ingen tvivl om, at Barbara Cartland er en af verdens største romantikere.

Cartlands bøger foregår i det finere engelske borgerskab og blandt eksotiske sigøjnere. Kærligheden er lidenskabelig mellem de passionerede helte og smukke heltinder, men gang på gang sættes den på prøve.

Dog er sand kærlighed altid stærkest, og der er intet, den ikke kan overvinde.

Åbent hus mandag den 23. Vandværkets vagt kan kaldes hele døgnet rundt på tlf. Det sker på den måde, at parterne formulerer konkrete spørgsmål til … Hvis man som forbruger leder efter en meget flot og elegant elevationsseng, så vil Sirius Black være et godt valg. Den form for stalking du nævner, er også meget typisk for folk med narcissistiske træk, og det kaldes “kærlighedsbombardering. Kære Susanne Hvor er jeg glad for, at du kan bruge artiklerne til at få fat i din egen virkelighed. Der er forskel på cocktailshakere - læs om fordele og ulemper ved de forskellige typer, og find den, der passer bedst til dig. Dine afsluttende ord er lige præcis rigtige: Hvis han vil dig, så gør han noget ved det. April 2018 - vand og varmeregnskab: 13-04-2018: Vand og varmeregnskabet for 2017 omdeles i perioden den 18. Kære Susanne Hvor er jeg glad for, at du kan bruge artiklerne til at få fat i din egen virkelighed.