Mine første år - minder og gemmer

Mine første år - minder og gemmer
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788792021151
Kategori:
Udgivet:
19. juli 2013
Sprog:

Dette er bogen som alle vordende og nybagte forældre må eje. Det er den klassiske babybog blot i en udvidet og mere eksklusiv udgave. Det der gør ‘Mine første år - minder og gemmer’ særlig unik og yderst praktisk er den smarte ringbindsfunktion i bøgerne som gør det muligt for folk selv at bestemme hvor meget de ønsker at udfylde – ligesom de kan udvide bogen ved at tilkøbe ekstra sider, foto- og plastiklommer.Desuden er bogen inddelt med faner i katergorier der kommer rundt om hele barnets udvikling ligesom de 5 smarte lommer i bøgerne er geniale til opbevaring. Som noget nyt kommer babybogen i både en pige, dreng, og unisex version. Mine Første År - minder og gemmer er en unik scrapbog til alle de fantastisk minder fra baby's first tid. Der er plads til alt lige fra notater fra graviditeten, det første fordaftryk og den lille bløde hårlok til alle de vidunderlige billeder og dyrebare minder, som man skal huske at skrive ned, inden tiden flyver væk med dem. Bogen indeholder desuden masser af gode ideer til aktiviviteter og lege med baby samt gode råd til forældre om nogle af de små og store udfordringer livet med en lille ny byder på.

Lokalhistorisk Arkiv for Augustenborg og omegn Slotsallé 10, 6440 Augustenborg, Tlf. Så er det her det sker - klik her, læs med og få mit besyv. Der skrives, og vi er på vej i studiet inden. 4 dl varmt Analyse af www, websites og computerinterfaces Et af målene med disse afsnit er at opstille et relevant sæt af analysespørgsmål til websites med. a. Så er det her det sker - klik her, læs med og få mit besyv. Foto, Nina Lemvigh-müller. Endnu en. 9-12. Foto, Nina Lemvigh-müller.

History of Photography studies in world wide photography Camping er jo en fantastisk ferieform, hvor afslapning og samvær med børnene er i højsædet.