Mellem træerne

Mellem træerne
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788792286796
Udgivet:
22. marts 2013
Sprog:

Vinder af NORDISK RÅDS LITTERATURPRIS 2011. "... sublim sprogkunst." - Berlingske. 6 stjerner "... imponerer ..." - Politiken, 5 hjerter "han fortjener i den grad prisen." - Weekendavisen "Mørk og bitter litteraturkonfekture." - Jyllands-Posten, 5 stjerner "... hvilken bog!" - Fyens Stiftstidende, 5 stjerner "En sejr til digterkunsten." - Information "Stilistisk ordkunst på et højt niveau som skildrer indre ogydre trusler i dialog med verdenslitteraturen." - bedømmelseskommitéen for Nordisk Råds Litteraturpris. Mellem træerne består af 47 små noveller, som er kendetegnet ved et billeddannende og påtrængende sprog, hvor en stille uhygge, ensomhed og desperation ofte sniger sig ind på læseren. Virkeligheden som vi kender den synes op hævet, en alligevel tager alle novellerne udgangspunkt i en let genkendelig hverdag. Humoren er ofte ikke til at tage fejl af, men den er kulsort som de drømme, forfatteren forfører med. En kuldslået, nordisk novellesamling af høj, international kvalitet.

Leder du efter den perfekte gave til parret. Leder du efter den perfekte gave til parret. Ordet tundra stammer fra det kola-samiske ord tundar (som tilsvarer nordsamisk duottar = skovløst fjeld. Jeg kunne se at vejret var ret. 'Kom på banen' Laver du træerne til familiens modeljernbane. Nu er den i Danmark verdensberømte Havkat 27 Bred Ymer aka (also known as) Nemo, aka Twin til salg. En romantisk middag, et hyggeligt ophold, en sjov aktivitet eller.

Giv en oplevelsesgave, som bliver et minde for livet. En romantisk middag, et hyggeligt ophold, en sjov aktivitet eller.