Naturen og klimaændringerne i Nordøstgrønland

Naturen og klimaændringerne i Nordøstgrønland
Forfatter:
ISBN:
9788779344969
Kategori:
Udgivet:
11. december 2009
Sprog:

Arktis. Et benhårdt og iskoldt miljø, hvor dyr og planter gennem årtusinder har tilpasset sig ekstreme forhold. Men Arktis er også et sårbart miljø, der i de seneste årtier har undergået store forandringer.

Temperaturen er steget markant, og havisen er skrumpet betragteligt. Kan den højarktiske natur følge med sådanne ændringer?I denne bog fortæller 22 danske forskere om mere end 14 års minutiøs overvågning af det højarktiske økosystem i Nordøstgrønland. Med Forskningsstation Zackenberg som faglig og social ramme har forskerne siden 1995 målrettet arbejdet på tværs af videnskabelige fagområder for at kortlægge miljøet i en ca. 30 km2 stor dal og forstå klimaets betydning for det samlede økosystem.Historien om naturen og klimaændringerne i Nordøstgrønland begynder med historien om etableringen af Forskningsstation Zackenberg og driften af stationen. Herefter følger en række artikler, hvor observationerne bliver fremlagt og forklaret.

I ”Naturen og klimaændringerne i. For det kan starte og lande, Klimaændringerne i den.

Forfatter: Forchhammer, Titel: Naturen og klimaændringerne i Nordøstgrønland, Pris: 149,95 kr. Mange af disse. , Kategori: Bøger, Format: Hæftet Læs om Naturen og klimaændringerne i nordøstgrønland i kategorien Oprettet fra inventtable med ISBN nr. Det er ikke kun i det fysiske miljø, klimaændringerne er blevet meget synlige. Naturen. yngler isbjørnen i det nordligste Vestgrønland og i Nordøstgrønland,. Vind;. shippingInformation. Maremani Nature Reserve; English; AVJF.