Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område

Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788741267333
Kategori:
Udgivet:
20. januar 2017
Sprog:

Bachelorprojekter inden for det pædagogiske område er et kalejdoskopisk blik ind i en række udvalgte metoder til brug i udarbejdelsen af bachelorprojekter. Bogen er opdelt i en indledende og afsluttende del, og derimellem fem metodedele: Metoder med anvendelse af litteratur. Interview, observation og casestudie.

Narrative metoder. Spørgeskemaundersøgelser. Studier med intervention. Kapitlerne er alle skrevet af forfattere, som har specifikt kendskab til og forstand på eller erfaring med de konkrete metoder.

Bogen henvender sig primært til studerende og undervisere inden for professionsbacheloruddannelser på det pædagogiske område.

På baggrund af det samlede udfordringsbillede har regeringen formuleret fem indsatsområder, som vil blive beskrevet nærmere i det … 30. Foldere til pakkeforløbene er kommet. Foldere til pakkeforløbene er kommet. Skal jeg skannes. Hvad kan man selv gøre, hvis man har diskusprolaps. Hvad kan man selv gøre, hvis man har diskusprolaps. november 2017. Skal jeg skannes. Hvad er spinalstenose. Strategiens konkrete indsatsområder. november 2017.