Noas Ark

Noas Ark
ISBN:
9788775236749
Kategori:
Udgivet:
21. november 2011
Sprog:

En serie små billedbøger med bibelhistorier, illustrerede af Esben Hanefelt Kristensen. Teksten er fra Bibelen i autoriseret oversættelse af 1992. Læs bøgerne sammen med børnene og gå på opdagelse i billedernes farvestrålende mylder. Bøgerne er også anvendelige til børnegudstjenester og til at ligge i kirkernes våbenhus. Andre bøger i serien: Det skete i de dage, Himmel og jord, David og Goliat, Den fortabte søn, Påsken

Velkommen til LM Herning's hjemmeside.

Kom aan boord en beleef ongetwijfeld een unieke ervaring. Særlig fra og med 1600-tallet forekommer det en due i mange personers segl, i offentlige våpen og i slektsvåpen. Noas ark (arabiska: سفينة نوح, Safina Nuh, hebreiska: תיבת, Tevat Noach) är det stora flytetyg som, enligt första Moseboken i Bibeln, byggdes av Noa. Noah's Ark - the animals saved from the flood two by two. Samtlige 160 rom er nyoppusset i år.

De Ark van Noach is een unieke attractie in Dordrecht, leuk voor jong en oud.

Spørgsmål og svar: Her kan du læse udvalgte svar på spørgsmål, som vi allerede har modtaget. php on line 96 Spørgsmål og svar: Her kan du læse udvalgte svar på spørgsmål, som vi allerede har modtaget.

Pingback: Noa – på … Men Vi Venter - er et svært omfattende kristent nyhetsblad. Kom aan boord en beleef ongetwijfeld een unieke ervaring.