Verdens farligste slæng

Verdens farligste slæng
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788740606485
Kategori:
Udgivet:
11. januar 2016
Sprog:

Langt inde i Ondskabens Skov i Uhyggens Borg regerer Verdens farligste slæng. VFS består af den berygtede Killer, den seje Flænser og den langspyttende Dræber - deres forældre kalder dem også Frank, Lukas og Ole. Verdens farligste slæng har travlt med at passe på deres borg.

De bliver angrebet af naboslænget, får en ubuden pige på besøg og må tage kampen op med en kæmpegris. Og så afholder de spyttekonkurrencer og fortæller spøgelseshistorier. En dag, hvor Uhyggens Borg er i fare, da formanden for grundejerforeningen kommer forbi og vil rive borgen ned, må gruppen ty til hårdere midler og lade ham smage sin egen blodige medicin. En spændende og meget sjov fortælling om, hvad slænget laver, når de voksne ikke kigger.

Conor McGregor dukkede uanmeldt op til pressemøde med et slæng af bøller. Conor McGregor har mistet UFC-titlen , fordi. Conor McGregor dukkede uanmeldt op til pressemøde med et slæng af bøller. Vanvittige scener: McGregor amok i New York. Vanvittige scener: McGregor amok i New York. Vanvittige scener: McGregor amok i New York. Conor McGregor har mistet UFC-titlen , fordi.

Conor McGregor dukkede uanmeldt op til pressemøde med et slæng af bøller. Conor McGregor har mistet UFC-titlen , fordi. Vanvittige scener: McGregor amok i New York. Conor McGregor dukkede uanmeldt op til pressemøde med et slæng af bøller.