Kan man dø ung?

Kan man dø ung?
Forlag:
ISBN:
9788793395374
Udgivet:
25. januar 2016
Sprog:

Kan man dø ung? handler om Mikkel, som prøver at komme smertefrit igennem sin ungdom. Han har en kæreste, der hedder Joanna. Forholdet mellem dem bliver udfordret af forskellige ting. Mikkel er i lære som mejerist og har indimellem skoleforløb, som foregår på Fyn. Han og Joanna bor selv på Sjælland. Samtidig er Mikkel glad for alkohol, og med alkoholen følger lyst til andre piger, selvom han er glad for Joanna. Kan Mikkel holde sig i skindet, når han skal på endnu et skoleforløb? Og holder forholdet, hvis han ikke gør? Find svaret i denne både alvorlige og humoristiske fortælling om Mikkel, hvis hverdag udgøres af musik, kærlighed, sex og stoffer.

Uddrag af bogen Efterhånden havde vi gået et godt stykke tid, og jeg begyndte at blive tørstig – jeg havde en meget ubehagelig følelse af tørke hele vejen igennem mit system.

“Vi bliver altså nødt til at finde en tankstation – jeg er virkelig tørstig, sagde jeg. Vi fandt den nærmeste tankstation og gik ind. Der stod ti mennesker i kø – det magtede jeg næsten ikke. Det var virkelig ikke fedt at være omringet af mennesker, mens vi trippede på svampe, og da slet ikke når nogle af disse mennesker var folk, vi kendte. Claus fortalte dem, at vi var på svampe. Det viste sig at være en virkelig dum ide.

De stod og hviskede til os, mens vi stod i køen: “I er for sindssyge, I er for sindssyge! Om forfatteren Michael Michalik Andersen (f. 1982) er født opvokset på Sjælland. Han er uddannet mejerist og procesteknolog med speciale i mejeridrift.

Flere. Jo Nesbøs legendariske drabsefterforsker Harry Hole vender tilbage i romanen Tørst, som er den 11. Hva foregår egentlig på nettforumene som regjeres av tenåringsgutter. Andre igjen takler. Jeg tror jeg elsker dig udkom I 2008 og er dermed Danmarks første sms-novelle. Der findes rigtig mange kaninracer i dag, nogle sjældne og andre meget populære. Hidtil bedste Harry Hole-krimi. Hidtil bedste Harry Hole-krimi. Det kan jo ikke bare være trist. Jeg har skrevet en artikkel om der jeg skriver om hva abort er, hvordan inngrepet/handlinger foregår og om abort er etisk. Hidtil bedste Harry Hole-krimi.