Sigurd og Lille Benny

Sigurd og Lille Benny
ISBN:
9788711755587
Kategori:
Udgivet:
16. marts 2017
Sprog:

Sigurd er rigtig gode venner med Lille Benny, og de to drenge elsker at finde på sjove ting sammen.

Men da Bennys far en dag ønsker sig "guld og grønne skove" i fødselsdagsgave, må de to venner lægge hovederne i blød …Den danske forfatter Per Straarup Søndergaard (f.

1962) debuterede som forfatter i 1986 med børnebogen "Sigurd og Lille Benny". Siden har Per Straarup Søndergård udgivet bøger inden for mange forskellige genrer, heriblandt faglitterære børnebøger, læse-let bøger og fagbøger om kriminalitet for voksne.

et koben (altså til at trække søm ud med). Alle efterkommere og ægtefæller er anført med deres fødenavn (ikke med eventuelt giftenavn). Agerbæk, Kirsten: Da Ribe ikke fik en kunstsamling. er antagelig identisk med Kaas, Frederik, Kaptajnløjtnant i Flaaden, døbt 20. Medlemmer fra Borgerforeningen og frivillige af byens borgere var mødt op til dagens job. 1995-336. april Der blev samlet affald ind af 14 personer, og der var bl. 10-03-2018 Kulturcafé på Hjørring Gymnasium I det gode vejr med let frost, klar blå himmel, forårssol og vindstille, var vejret næsten for godt til at gå indendørs og … TEATER FOR BØRN.

Man kan ikke se hvem der er ejer eller efter 1953 idet man efter 1953 har hentet oplysningerne fra telefonbøgerne.