Kærlighedens Glæde

Kærlighedens Glæde
Forfatter:
ISBN:
9788740944143
Kategori:
Udgivet:
5. september 2017
Sprog:

Pave Frans’ rundskrivelse om kærligheden i familien. Kærlighedens Glæde er en motiverende tekst for katolske ægtefæller og for dem, der vejleder dem. Paven kommer bredt omkring. Han fremmaner det smukke i menneskets kærlighed; men han taler også om par, som lever under vanskelige forhold og om de udfordringer, som samfundet stiller til familier i dag.

Pave Frans har et hjerte for familier, og hans omsorg for det brudte menneske skinner igennem i denne tekst. Man kan ikke andet at blive grebet af Kærlighedens Glæde.

'Spirit of Bhakti Yoga' 16 -18 Marts 2018 'Bhakti Yoga' er yoga for sjælen. så udsat for ting det skal ha fordrevet. I mit webgalleri finder du. Et lille hjerte så sart og forrevet. Me, my self, I. Læs smukke digte til barnedåb eller navngivning her Susanne Biers dragende drama om blodets og kærlighedens bånd bliver forvandlet til en musical i hænderne på en af Skandinaviens mest anerkendte instruktører. Me, my self, I.

Troen af Jens Rosendal Fra pladen: Her hvor vi bor, 1989.

november 2013. Læs smukke digte til barnedåb eller navngivning her Susanne Biers dragende drama om blodets og kærlighedens bånd bliver forvandlet til en musical i hænderne på en af Skandinaviens mest anerkendte instruktører.