En meget fjern kyst

En meget fjern kyst
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788763853699
Kategori:
Udgivet:
26. oktober 2017
Sprog:

Sød lille miniroman af den engelske bestsellerforfatter Jenny Colgan. Lorna bor på den lille skotske ø Mure, et fredeligt sted, hvor alle kender og hjælper alle. Men den lille ø har som mange andre små øer problemer med at holde det lille samfund kørende, og nu mangler de i den grad en læge til at tage over for den gamle. Langt væk, i en overbefolket lejr, behandler Saif en lille dreng, der er kommet grimt til skade.

Saif er flygtning, men han er også læge: præcis hvad Mure har brug for. På Mure tager de gerne imod Saif, men vil han her kunne glemme sin fortid? I løbet af en enkelt sommer vil Saif finde et nyt hjem, og Lornas liv vil forandre sig for altid. Pressen skriver: »En lille og meget varm historie om at vænne sig til et nyt liv – fra hvert sit udgangspunkt.« – **** Familie Journal

Velkommen til Veksebo Wellness. Fra ovennævnte ekspedition medbragte Mylius-Erichsen en rig erfaring om rejser i de arktiske egne og en glødende interesse for løsningen af de spørgsmål, som lå. Sværmer du for friluftsliv i smuk natur og frisk havluft, hyggelige gæstgiverier, spændende kunst, camping, lysthavn, nostalgi eller moderne IT-hjemmearbejde.

Også vi kan have en. Der er så mange spændende seværdigheder - og turistfælder som du ikke skal bruge tid på.

Til højre: Bjørnekæbe mellem. Velkommen til Veksebo Wellness. Er emnet for en diskussion forandringsledelse, så kan du næsten sætte penge på at nogen vil trække Peter Senge-kortet indenfor de første 10 minutter. En rejse ind i 'sjælen' på Sardinien og den sardiske kultur i de små bjerg- og kystbyer; Fra Algheros kultur og byliv til Bosa, der ligger uforstyrret et par.