Stedbørnene

Stedbørnene
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771377361
Kategori:
Udgivet:
12. februar 2015
Sprog:

Dig og mig og dine og mine børn.

Hvordan tackler man det bedst muligt? Kærlighed gør blind, og det ser den i særdeleshed ud til at gøre, når det gælder sammenbragte børn. Vi voksne lukker nemlig øjnene for de svigt og afsavn, de sammenbragte børn ofte oplever, når de pludselig skal indgå i en ny familie, fordi mor eller far har fået en ny kæreste. Stresscoach og bestsellerforfatter Thomas Milsted giver i Stedbørnene - en guide til sammenbragte familier en stemme. Intentionen er at lytte til dem, der fra første færd er blevet overhørt, da de ikke har været med til at vælge den nye relation endsige ønsket den. Stedbørnene er dem, der ofte skal forstå, indordne sig og tage de største ofre, fordi forældrene bliver for fokuserede på deres egne behov for at den nye familiekonstellation bare skal fungere. Gennem et utal af interviews med stedbørn og med en grundig faglig ballast belyser Thomas Milsted problematikken omkring sammenbragte familier, peger i et anerkendende perspektiv på årsagerne til mange af problemerne og søger at give konstruktive råd til, hvordan de sammenbragte familier kan blive harmoniske familier.

En eftermiddag forlangte hun varm kakao og boller, hun stod selv i køkkenet og overværede at Birgit varmede. En eftermiddag forlangte hun varm kakao og boller, hun stod selv i køkkenet og overværede at Birgit varmede. Landsbyen Oustrup Af Jens Sigurd Thomsen. Landsbyen Oustrup Af Jens Sigurd Thomsen.

Klode Mølle, grundlagt 1596, nedlagt 1872. Landsbyen Oustrup i Egtved sogn har fra gammel tid haft to gårde, og selvom disse tidligt har haft to fæstere hver og.

Landsbyen Oustrup i Egtved sogn har fra gammel tid haft to gårde, og selvom disse tidligt har haft to fæstere hver og.

Landsbyen Oustrup i Egtved sogn har fra gammel tid haft to gårde, og selvom disse tidligt har haft to fæstere hver og. Inge forsømte aldrig en lejlighed til at ydmyge hende. Landsbyen Oustrup i Egtved sogn har fra gammel tid haft to gårde, og selvom disse tidligt har haft to fæstere hver og. Klode Mølle, grundlagt 1596, nedlagt 1872.