Mordet på indenrigsministeren

Mordet på indenrigsministeren
Forfatter:
ISBN:
9788711845523
Kategori:
Udgivet:
3. oktober 2017
Sprog:

Følgende artikel tager os tilbage til året 1922. Den unge finske republik havde endnu ikke overstået sine politiske børnesygdomme, da tilværelsen pludseligt rystedes af mordet på landets indenrigsminister. Morderen blev anholdt efter kort tids efterforskning. Han viste sig at være en sindsforstyrret, midaldrende mand, uden egne formulerede politiske mål, men han forsøgte senere til dels at inddrage et antal kendte personer ved at udnytte de stærke politiske passioner, der bølgede gennem det finske samfund i disse år. Omstændighederne omkring mordet og morderen optager historieforskerne den dag i dag.

De gav også Arnhem Land sit nuværende navn. De gav også Arnhem Land sit nuværende navn. Vi bryder næsten alle loven for at overleve, fortæller en enlig mor på kontanthjælp. Hun satte sig for at bryde tabu og tale med andre enlige om udfordringerne.

Abel Tasman sejlede på en berømt rejse fra Batavia i 1642 til Papua Ny Guinea, Fiji, New Zealand og nåede den 24.

Hun satte sig for at bryde tabu og tale med andre enlige om udfordringerne.

Heller ikke Nordamerikas erobring af Filippinerne 1898 og tilknytning af Hawaii 1899 kunne være den nye stormagt behageligt med henblik på herredømmet i Stillehavet.

De danske byrådspolitikere i landets 98 kommuner står til en lønstigning på 29 procent fra 1. De danske byrådspolitikere i landets 98 kommuner står til en lønstigning på 29 procent fra 1. Abel Tasman sejlede på en berømt rejse fra Batavia i 1642 til Papua Ny Guinea, Fiji, New Zealand og nåede den 24. Hun satte sig for at bryde tabu og tale med andre enlige om udfordringerne.