Den nye Videnskab

Den nye Videnskab
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788798635901
Kategori:
Udgivet:
22. august 1997
Sprog:

Forlaget HELIKON hædretFor sine udgivelser af Giambattista Vico Den nye Videnskab, Niccolò Machiavelli Fyrsten og Niccolò Machiavelli Drøftelser af Livius er Forlaget HELIKON blevet tildelt: Det Italienske Udenrigsministeriums oversætterpris 2005 på Euro 10.

000,00.

"Offentliggørelsen på dansk af Den nye Videnskab, i den afsluttende og mest berømte version fra 1744, overrasker ikke den, der har holdt øje med den moderne succes for denne napolitanske filosof, hvis anerkendelse lige fra begyndelsen har været længe undervejs i den europæiske kultur. Interessen for Vico er voksende i næsten alle europæiske lande. Et fortjenstfuldt arbejde er blevet gennemført af Fritz Wolder, og uden tvivl et krævende arbejde, når man tager den berygtede kompleksitet i Vicos sprog i betragtning, alt andet end let læseligt, også for en moderne italiensk læser." Dr. Silvia Caianiello, Centret for Vichianske Studier, Napoli "Interessen for Vicos arbejder er nærmest eksploderet i de seneste årtier...det må siges, at bogen er en nærmest perfekt udgivelse...Der er... tale om en meget kompetent udgivelse af Vicos store værk, der som nævnt ikke er specielt tilgængeligt, men til gengæld er et meget vigtigt bekendtskab for alle dem, der er interesseret i politisk filosofi." Lektor Niels Amstrup, Institut for Statskundskab ved Århus Universitet, skriver i sin anmeldelse i POLITICA (nr. 4, november 1997):

Indfødsretsprøven: den 30. Den hebraiske (jødiske) Bibel. Osteopati er en medicinsk videnskab, der benytter sig af manuelle teknikker (manipulation, mobilisering, muskelenergi mm. Indfødsretsprøven: den 30.

Den hebraiske (jødiske) Bibel. Den er en samfundsvidenskab — et begreb som. november 2017 - Test dig selv Vigtig information Begyndende i juni 2016, skal de som søger dansk statsborgerskab bestå en ny prøve. Alt om videnskab og forskning et sted. POV’s kernebidragsydere er en gruppe af 62 faste.