Thors død

Thors død
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788741003078
Kategori:
Udgivet:
25. august 2017
Sprog:

Så stivnede de alle. Udenfor hørtes sagte fodtrin og klirren af stål. Lyden var så svag, at havde de sovet, ville de aldrig have hørt det.

Hundene knurrede, men faldt til ro, da Uffe truede ad dem. Uffe gjorde tegn og stillede sig hen til døren. Toke rejste sig med dirrende knæ.

Han krammede sit korte sværd, så hans knoer blev hvide, og tænkte på Hvide Krist. “Herre, frels mig. Lad mig ikke dø, hviskede han, og mere blev der ikke tid til. Med et brag sparkede Uffe døren op og stormede ud, så hurtigt han kunne. Efter ham fulgte Urd og de trælle, der var udset til det. Det var ikke mange, for de fleste sov i trællehuset.

Toke sænkede hovedet og fulgte efter.

Denne historiske ungdomsroman foregår i vikingetidens Danmark i perioden, hvor kristendommen er ved at vinde indpas. Det er en spændende og medrivende skildring af et sammenstød mellem to vidt forskellige religioner og livsopfattelser i en tid, der får stor betydning for historien, landet og troen.

Klovn er en dansk sitcom om stand-up-komikerne Frank Hvam og Casper Christensens liv. 09. H. Fem af dem er påkaldelser af … Thor er søn af Odin og jordens gudinde Fjørgyn. dk: Her findes historier fra Børn&Unge sorteret efter årgang og nummer - klik på årstal, nummer og rubrik for at læse historien. Mikkel Nørgaard er instruktør, Frank Hvam og Casper Christensen er manuskriptforfattere. Tegningen kan ses på det fantastiske museum på Kirkegade i Mariager - … L. Og så kommer Franks far.