Skønhed kommer indefra PB

Skønhed kommer indefra PB
Forlag:
ISBN:
9788792406231
Kategori:
Udgivet:
12. februar 2010
Sprog:

Charlotte Torpegaard har skrevet den ultimative skønhedsbibel, der vil få enhver kvinde til at overgive sig til sin naturlige og indre skønhed og blive en smukkere version af sig selv. Skønhed kommer indefra er en underholdende og brugbar skønhedsbog, der – foruden alle de skønhedsemner, der skal være i en sådan bog – tager hårdt fat i en af kvinders største skønhedsudfordringer: At smide ud! Læseren guides igennem skønhedslabyrinten og får masser af uundværlige råd om, hvordan man kan blive sin egen makeup-artist, the basics, hvad vi i virkeligheden har behov for, hvor længe skønhedsprodukter kan holde, hvordan brødristeren kan bruges i dit skønhedsliv, og hvorfor den grønne skønhed er så vigtig. Uanset om man er erklæret skønhedsfreak eller ej, så vil bogen være en øjenåbner og er et must for alle kvinder med begge ben i næsen. Charlotte Torpegaard er skønheds – og modeekspert, trendspotter og kendt som Go’Morgen Danmarks ekspert på området.

Hun har arbejdet som skønhedsredaktør på magasiner som Eurowoman, Costume og Cover og for flere aviser. Selv kalder hun disciplinen for trendaerobics. Hun har tidligere skrevet: En åben bog – om mødet mellem mennesker.

Ring 4055 8511 nu, og hør nærmere med Susanne Bjørkmann. FigurSlank er vor signaturbehandling, men vi tilbyder alt i skønhedsbehandlinger og skønhedspleje. FigurSlank er vor signaturbehandling, men vi tilbyder alt i skønhedsbehandlinger og skønhedspleje. FigurSlank er vor signaturbehandling, men vi tilbyder alt i skønhedsbehandlinger og skønhedspleje.

Ring 4055 8511 nu, og hør nærmere med Susanne Bjørkmann. Ring 4055 8511 nu, og hør nærmere med Susanne Bjørkmann. Ring 4055 8511 nu, og hør nærmere med Susanne Bjørkmann. FigurSlank er vor signaturbehandling, men vi tilbyder alt i skønhedsbehandlinger og skønhedspleje. FigurSlank er vor signaturbehandling, men vi tilbyder alt i skønhedsbehandlinger og skønhedspleje. Ring 4055 8511 nu, og hør nærmere med Susanne Bjørkmann.