Sense for hele familien

Sense for hele familien
Forfatter:
ISBN:
9788740041828
Kategori:
Sprog:

Suzy Wengel har med Sense-metoden hjulpet tusindvis af danskere til et varigt vægttab. Bogen ’Sense for hele familien’ udspringer af et ønsket, som mange har haft, om at få hjælp til, hvordan man kan gøre Sense-principperne til et fælles projekt, hvor hele familien kan være med. Derfor har Suzy Wengel skrevet denne bog rettet til familier med børn fra skolealderen og op igennem teenageårene. Med Suzy Wengels bog ’Sense for hele familien’ kan du gøre det meget lettere at lægge hverdagsrutinerne om – for hele familien! Så kan hele familien komme til at spise sundere med mor og far i spidsen. ’Sense for hele familien’ af Suzy Wengel er en bog skrevet uden løftede pegefingre, som vil hjælpe familier til at komme på rette kurs med deres madvaner – uden at det går ud over hyggen. Suzy Wengel løfter i bogen sløret for sit helt nye spisevanetræ, som kan bruges til at motivere både børn og voksne til små, sunde og ikke mindst overkommelige ændringer i hverdagen. I bogen møder du også familier, som kan fortælle, at det faktisk ikke er så svært at omlægge sine spisevaner, når man gør det i fællesskab. Du får også råd til, hvordan man taler med børn om vægt fra Suzy Wengel og en erfaren børnelæge samt et simpelt regelsæt omkring maden, som børnene kan følge, når mor og far ikke er i nærheden, som f.eks. i skolen, eller når de er sammen med vennerne. Så med Suzy Wengels bog får man meget mere end blot de lækre og sunde opskrifter, man får også en vejledning til implementeringen af Sense-principperne, når det er en hel familie, der skal lave om på rutinerne. Få hjælp til at ligge hverdagens rutiner om med ’Sense for hele familien’ af Suzy Wengel.

Kost. Køb Grohe Rainshower 310 komplet brusesystem til indbygning hos VVS-Shoppen. Kurser og Foredrag – Sundhedsfremme / Salutogenese / Sundhedspædagogik. Han var en merkelig fyr fra Zanzibar i det indiske hav med langt hår, fløyelsjakke, trange bukser, høyhælete sko. Series kijken, ik ben er normaal gesproken niet zo´n hele grote fan van.

MyKid gjør det lekende lett å informere og gir deg høy kvalitet på kommunikasjon mellom barnehage og hjem. RehabiliteringsCenter for Muskelsvind rådgiver og vejleder om Amyotrofisk lateral sklerose - ALS. x. 27.