Villads fra Valby vasker en baby LYT&LÆS

Villads fra Valby vasker en baby LYT&LÆS
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788763825207
Kategori:
Udgivet:
19. december 2013
Sprog:

Når man passer en baby, kan det let gå i lort. Det ved Villads fra Valby. Han har selv prøvet det." I Villads fra Valby vasker en baby kan du høre om den dag, hvor Villads bestemmer sig for selv at skifte Emmas ble, og finder ud af, at det ikke er helt så let, som det ser ud til. For Emma synes bare det er sjovt og vil slet ikke ligge stille ... De små bøger om Villads fra Valby er lette at læse – men de kan selvfølgelig også læses højt, hvis du gerne vil høre nyt om Villads og ikke selv har lært at læse endnu. Pressen skrev: »Villads-bøgerne er absolut anbefalelsesværdige til aldersgruppen fem til otte år, hvor man kender til det at blive drillet af de store og synes, at uheld med lort er morsomt.« **** - Jan Vandall, Bogvægten.dk »To små charmerende og farverige udgivelser.« - Lisbeth Thue Hansen, Lektør »Nøj, hvor er der meget handling på få ord, og hvor flyder sproget bare godt. Det betyder, at bøgerne er nemme at læse selv, fordi der sker noget hele tiden.

Og så er de også sjove at læse højt. De kunne godt gå hen og blive en klassiker. Dina Gellert er altid garant for fine illustrationer, som man omgående bliver i godt humør af.« **** - Hanne D. Frette, Fyens Stiftstidende »Kan holde den lille begynder-læser fanget til sidste side med adskillige grin undervejs.« - Inger Jerichau, Bogmagasinet **** - Palles Gavebod

Han har selv prøvet det.

Det ved Villads fra Valby. Hallvard kirke. Af Anne Sofie Hammer (f. Villads fra Valby vasker en baby. V, Villads fra Valby holder jul, Villads fra Valby har vikar, Villads fra Valby vasker en baby, and Villads fra. I Villads fra Valby vasker en baby kan du høre om den dag, hvor Villads bestemmer sig for selv at skifte Emmas ble, og finder ud af, at det ikke er helt så let,.

”Når man passer en baby, kan det let gå i lort.

' I Villads fra Valby vasker en baby kan du høre om den dag.