Aftægt

Aftægt
Forfatter:
ISBN:
9788711747117
Kategori:
Udgivet:
13. april 2017
Sprog:

"- Jeg tror jeg er syg, sagde han til dem. Hører I! Jeg er syg! Jeg kan ikke spise noget. Jeg er så træt. Og svimmel. I havde ret, jeg indrømmer det.

Der er nok noget i vejen med min mave. I må hellere mig til lægen. Sønnen og svigerdatteren så på hinanden og smilede."Poul-Henrik Trampe, 1944-1982, var oprindeligt journalist og debuterede i 1970 som forfatter. Stærkt inspireret af Sjöwall og Wahlöö skrev han en række kriminalromaner med politimanden Kurt Jørgensen som bærende figur.

Trampe blev en uhyre produktiv forfatter og skrev ud over sine krimier og journalistik også revytekster, børne- og ungebøger og musiktekster. Også radio-/tv-spil mestrede han og var blandt andet ophavsmand til de populære, humoristiske film om Familien Gyldenkål. En årrække arbejdede han desuden med en række psykologisk funderede romaner om parforhold. Personligt kæmpede han med en bipolar lidelse, og i 1982 forsvandt han sporløst under en tur med Oslobåden. Hans lig drev senere i land i Kristiansand i Norge.

© Hørby lokalhistorie Bemærk venligst: Ekstrakterne tjener først og fremmest til at give læseren en oversigt over, hvad han kan forvente at finde i tingbøgerne. Det vil sædvanligvis ikke være muligt for mig at efterkomme ønsker om at skaffe yderligere oplysninger om, hvad de enkelte tilførsler indeholder. m. 30 ligger. Dette er en privat hjemmeside - sidens indehaver, forfatter, fotograf, redaktør, m. Fattiggaarden Nautrup 1978 2. Landsbyen Oustrup Af Jens Sigurd Thomsen. Aftægt • Borgerlige ægteskabsbøger • Det Centrale Personregister • Folketælling • Kirkebog • Kopulationsafgift • Politiets registerblade • Skifte … Gården har antagelig ligget østligt i byen lige nord for gården matr. Thise 1978 5.