Havneguiden 1

Havneguiden 1
Forfatter:
ISBN:
9788292284933
Kategori:
Udgivet:
1. april 2016
Sprog:

Havneguiden 1 beskriver natur- og gjestehavner fra Svinesund til Langesund. Hver havn er presentert med en detaljert kartskisse, et helikopterbilde, en beskrivende tekst og en faktaboks. I denne 4. utgaven av Havneguiden 1 har vi utarbeidet en del nye Havneguidekart. Med forsvarets tillatelse har vi fått tilgang til 2 meters dybdekurver fra Statens Kartverk. Dette er data som tidligere ikke har vært tilgjengelig for båtfolket. Vi har også foretatt egne målinger der Statens Kartverk ikke har hatt tilstrekkelig kartdata. Havneguidekartene er derfor helt unike, og vi håper og tror at de vil bidra til et tryggere og mer ukomplisert båtliv. Når sjøkart og kartplottere kommer til kort, er det Havneguiden som hjelper deg trygt i havn! Havneguidene har kommet for å bli! Vi har flere brukere enn noen gang, og Havneguideserien er nå Skandinavias mest brukte havnepublikasjon. Havneguidene er en internasjonal suksess, og flere deler er oversatt til tysk og engelsk.

Du kan bestille hotell, flybilletter, charter, feriehus og mye mer. Stort utvalg og rask levering. Biltema Bil, MC, Båt, Fritid, Hjem, Kontor-Teknik, Bygg, Bilpleie, Verktøy Reiser. Biltema Bil, MC, Båt, Fritid, Hjem, Kontor-Teknik, Bygg, Bilpleie, Verktøy Reiser.

no. AIS, eller Automatisk identifikasjonssystem, er et antikollisjonshjelpemiddel for skipsfarten. Reisetilbud, charter og restplasser tilbud reisebyrå og reisearrangører. Nautisk Fritid er en offisiell kart- og publikasjonsagent for sjøkartverkene i Norge, Sverige og Danmark samt for en rekke andre utgivere av … Trondheim Havn samarbeider med Norske Havner og ATEA AS om å utvikle et omfattende, havnerettet GDPR-kurs som går av stabelen 10. Kjøp ditt dekksutstyr på seasea. Her finner du de beste priser på reiser og restplasser.