Det lille juletræ

Det lille juletræ
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788740617597
Kategori:
Udgivet:
25. oktober 2017
Sprog:

Historien om det lille juletræ er smukt illustreret og poetisk fortalt. Det lille, skæve juletræ bliver ikke valgt til. Det er ikke stort og smukt nok til at få en plads i kirken, på torvet eller ved det store julebal. Der er heller ingen familier, der vil have det hjem i stuen. Men en lille dreng får øje på træet, og han får lov til at få det med sig. Det lille juletræ bliver valgt til. Og det kommer til at sprede stor (jule)glæde. Det lille juletræ er en smuk julefortælling om at dele en magisk stund med sine medmennesker. Det er en fortælling, der har en melankolsk grundtone, men formår at løfte sig op og blive en smuk fortælling, der spreder håb. Og hjælper små og store med at finde ud af, hvad der er vigtigst her i livet. Emily Sutton står bag de stemningsfyldte illustrationer, der gør magien levende. Hun finder sin inspiration i naturen omkring sin bopæl eller på spændende museer.

Vi hygger sammen og hører musik samtidig. Skovhoj begyndte at forhandle fyrværkeri i 2002 i et lille salgstelt på vores gårdsplads. Til dig som vil have luftet dit instrument – kig forbi og “jam” med os. E-magasinerne kan læses gratis, og de er tilgængelige for alle. 'Jeg har iagttaget ham i Folketinget og dets udvalg gennem mange år, og hans rolige, saglige, urokkelige optræden under folkeafstemnings- Her kommer en markant erindring fra min tid på Søndbjerg børnehjem. Klippes det godt ind hver vinter, bliver kronen tæt og kompakt, og det kan således holdes opstammet som en grå kugle, der svæver over bedene. Skovhoj begyndte at forhandle fyrværkeri i 2002 i et lille salgstelt på vores gårdsplads.

Gratis juletræsservice. Jeg havde et loftsværelse, spartansk møbleret, uden radio og TV og det der nu er hverdags. Kom forbi – med eller uden strikketøj. Bestil juletræ leveret til døren.