5:2 kuren

5:2 kuren
Forfatter:
ISBN:
9788740010572
Kategori:
Udgivet:
7. august 2013
Sprog:

Fast i to dage, hvor du kun får 500-600 g kalorier om dagen. Spis som du plejer resten af ugen. Denne moderate måde at faste på er en ny, videnskabeligt baseret, meget enkel spisetrend, som med dokumenteret effekt giver vægttab og et sundere helbred, og som i tilgift har en livsforlængende effekt, hvis man integrerer den i sit liv og ikke bare bruger den som en hurtig kur. Forfattere til bogen, der har stor international succes og bl.a. ligger nr.

1 på Amazons bestsellerliste, er Michael Mosley, britisk læge og videnskabsjournalist, samt den engelske diætist Mimi Spencer. Det var en oprindeligt BBC-dokumentar om emnet, hvor Michael Mosley brugte sig selv som prøveklud, der satte han på sporet af 5:2 princippet, hvor man ikke bare kan faste sig fra symptomer som diabetes 2 og for højt kolesterol, men også taber i vægt og skærper hjernen. I denne bog fortæller Mosley og Spencer, hvorfor det kun er nødvendigt at faste to dage om ugen for at opnå den ønskede effekt. Hvad videnskaben siger om, hvorfor det ikke er farligt at faste på denne måde. Hvordan man let passer faste ind i et travlt liv.

Hvordan man håndterer sulten. Og hvor meget mad man faktisk får for 500 kalorier, hvis man tænker sig om. Bogen indeholder praktiske tip til at komme i gang, andre folks beretninger om, hvordan de har oplevet at gå over til denne måde at spise på samt et helt konkret forslag til fastemåltider til en hel måned. Om forfatterne: Dr. Michael Mosley, 55 år, har været fast tilknyttet BBC i mange år som videnskabsjournalist. Flere gange prisbelønnet for sit arbejde. Mimi Spencer, diætist og ekspert på mad, som kvinde i 40’erne er der ikke den kur, hun ikke selv har prøvet. Har ligesom Mosley selv oplevet de gode erfaringer med 5:2 kuren på egen krop og står bag bogens konkrete anvisninger på, hvordan man på en lempelig og sikker måde tager faste-livsstilen til sig. Har skrevet om mode, mad og sundhed i over 20 år i Vogue, The Observer, London Evening Standard mv.

Her er opskrifter til morgenmad, frokost, aftensmad og dessert til Dukan Kuren, så Admiral I. Mit der Stoffwechseldiät wurden bereits gute Erfahrungen und Erfolge gemacht. Kom godt i gang med Dukan Kuren med vores madplan til fase 1 og 2. En effektiv slankekur er en, du kan overholde.

Vi har sammensat de opskrifter du skal bruge, for at komme godt i gang med 5:2 kuren. Læs om 5:2 Kuren og dens principper, virkning og effekt på kroppen. De aangekochte vogel wordt direct apart gezet in tentoontellingskooi Af mulige måder at tabe de overflødige kilo på, adskiller Vægtvogterne sig helt fra de gængse systemer ved at være et struktureret kostomlægningsprogram med … Sie wollen Ihr Immunsystem stärken. Find præcis den kur som passer til dig, så du kan opnå dit ønskede vægttab. Den Letteste Vej Til 5:2 Kuren bog: – 200 opskrifter på 200 kalorierDanskerne blev introduceret for 5:2 kuren i sommeren 2013 og siden har den været. Atkins’ nye kostrevolution’, der vender de gængse kostråd på hovedet. Slankekur: 8-timers-kuren.