Blodbad i Tyrkiet

Blodbad i Tyrkiet
Forfatter:
ISBN:
9788711928974
Kategori:
Udgivet:
19. december 2017
Sprog:

"Hvis det mislykkes for Dem, vil hele det europæiske fastland blive grebet af en morderisk galskab, fulgt af fortærende feber og endelig pinefuld død. Store dele af Asien vil lide samme skæbne"…Det gælder liv eller død for mange mennesker, da Carter – også kaldet the Killmaster – sendes ud på en usædvanlig farlig mission. Denne gang skal han stoppe den geniale, men vanvittige biokemiker Horst Manfred Rauffmann, der tidligere har været Adolf Hitlers personlige rådgiver i biologisk krigsførsel under Anden Verdenskrig. Men kommer Carter i tide til at stoppe den altødelæggende katastrofe?Nick Carter-Killmaster er en samling hårdtslående spionromaner, hvor spændingen er i højsædet. De 261 bøger er skrevet af forskellige forfattere under det fælles pseudonym Nick Carter, som også er navnet på bogens hovedperson, agent N3 for det amerikanske spionbureau, AXE. Nick Carter er lige så dygtig til at jagte forbrydere, som han er til at forføre damer, og bøgerne er sprængfyldt med action.

En festdag blev omdannet til et blodbad i går aftes,. antikkens-juvel-afrodisias-tyrkiet. Den tyske statsborger og journalist Deniz Yücel, der har siddet fængslet i Tyrkiet, er blevet løsladt, skriver det tyske medie Die Welt. Tyrkiet Se også: Kurderne Charlie. Det siger Tyrkiets. 2017, 01:25.

Tyrkiet vil uundgåeligt komme i større konflikt med Isis og al-Qaida elementer fra nu af. Afsindigt blodbad: 504 blev brutalt myrdet – massakren holdt hemmelig i over et år; En bilbombe i det sydøstlige Tyrkiet har søndag udløst et regulært blodbad. Somalia erklærer krig mod militante efter blodbad i Mogadishu Værktøjer.