En uges ferie

En uges ferie
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788793185159
Udgivet:
2. oktober 2015
Sprog:

Bogen handler om en fars udnyttelse af datteren.

Dens kølige, kliniske beretning om de forfærdelige overgreb afbalanceres af hovedpersonen, den unge piges evne til at fjerne sig mentalt fra den grusomme virkelighed, og det bliver således også en historie om at overleve - trods alt. Christine Angot skriver romanen på baggrund af sine egne oplevelser. Det er kendt, at offeret skammer sig og forsøger at fortrænge det skete, men Christine Angot har valgt at stå frem og fortælle, hvordan det går for sig.

10-03-2018 Kulturcafé på Hjørring Gymnasium I det gode vejr med let frost, klar blå himmel, forårssol og vindstille, var vejret næsten for godt til at gå. dk: Sjov for børn på ferie udspringer af Sjovforbørn. Ferieminder for livet.

Som Bondegårdsferie gæst får du og din familie en hel uges. Jeg vil nu fortælle om en rigtig dejlig ferie min datter og jeg lige har været på i Kroatien. Samtidig deltager du i konkurrencen om en uges … MontBlanc-Adventure er inspiration til din rejse som kunne være Aktiv ferie. Årlig familie-camp på HvideKlit-lejren ca. Vores ferie i Kroatien Kære Sjovforbørn.