På sporet

På sporet
ISBN:
9788740039184
Kategori:
Udgivet:
29. maj 2017
Sprog:

Sivert bor på Østerbro i København. Han har lige fået en gamerstol i fødselsdagsgave, men han bruger den aldrig.

Han vil meget hellere udenfor. Han bruger al sin fritid på at fantasere om, at han er med på ekspeditioner i den store barske natur uden for byen. At han snitter pinde, bygger tømmerflåder, shelters og bål – laver mad over åben ild og går med tørklæde og sover udendørs i telt og sovepose hele året ligesom klassekammeraterne Karla og Emil. Siverts mor og far, som er seriøse bymennesker med digitale jobs, forstår sig ikke på den slags. Deres eneste naturoplevelser får de fra Robinson i fjernsynet. De har altid undgået kanoroning, fiskestænger, og pindesnitning.

Men da de indser, hvor deres søn har sine drømme – at både computeren og stolen hver dag står urørt hen, og at han meget hellere vil have en dolk – får Sivert endelig lov til at prøve at komme til spejder. Den lille patrulje af blandede blåspejdere holder til i et gammelt butikslokale på Vennemindevej. Og Sivert er så heldig, at han snart skal med spejderne af sted på weekendlejrtur på landet, langt væk fra byen. Det er hans store drøm. Og turen bliver både begivenhedsrig og overlevelsesagtig for den nyindviede spejder.

Ret galt går det nemlig, da den lille flok kommer til at krydse spor med en stor militærøvelse, som finder sted i nærheden …

I lighed med de andre film i serien, blev den efterfølgende genindspillet i en norsk version, her som Olsenbanden og Dynamitt-Harry på sporet i 1977. Med projekt Skolespor får elever over hele landet mulighed for at trække virkeligheden ind i klasseværelset. I lighed med de andre film i serien, blev den efterfølgende genindspillet i en norsk version, her som Olsenbanden og Dynamitt-Harry på sporet i 1977. september 2009 i en helt ny bygning tegnet af den amerikanske arkitekt Steven Holl. lige til at printe. Støtter du Visjon Norge er du med på å forandre liv.

Støtter du Visjon Norge er du med på å forandre liv. 11:00 – 17:00. Med projekt Skolespor får elever over hele landet mulighed for at trække virkeligheden ind i klasseværelset.