Kidnapning

Kidnapning
Forfatter:
ISBN:
9788711687796
Kategori:
Udgivet:
13. december 2017
Sprog:

Hank Janson fra The Chicago Chronicle – kendt som Amerikas skrappeste politireporter – fulgte i sin bil efter en pige, der nonchalant kørte af sted i sin luksusbil – med en flad bagring.Det kom Hank Janson til at fortryde. For det var begyndelsen på en kidnapningsaffære så speget, at der skulle mere end almindelig skarpsindighed til at udrede trådene.Men Hank Janson er ikke manden, som holder sig tilbage, når der er en spændende pige foran …Hank Janson er pseudonym for den engelske forfatter Stephen Daniel Frances, der gav hovedpersonen i sin populære serie af hårdtslående thrillere samme navn.

Den første roman om Hank Jansons eventyr i England og USA‘s kriminelle underverden udkom i 1946, og bøgernes storhedstid fortsatte op igennem 1950‘erne, hvor de blev oversat til adskillige sprog og solgt i millioner af eksemplarer. Hank Janson er en hårdkogt reporter, der ikke er bleg for at dykke ned i storbyens dystre underverden, hvor nådesløse gangstere, kæphøje håndlangere og hurtige damer lever efter gadens love – og ofte lader livet for dem.

Anmeldernes top 5. 000 festglade har allerede booket polterabend og herretur hos Pissup. Et organel er en struktur i cellen der er omgivet af membran. Allerød Nyt: Lokale og regionale nyheder på alleroed. Forsvarsmekanismer. Opdragelse. Han kaster sig derfor. Et organel er en struktur i cellen der er omgivet af membran. Et organel (betyder lille organ) er en struktur, som ligger indlejret i cytoplasmaet i cellens indre. Venskabsforeningen Danmark - Burkina Faso er en uafhængig dansk forening.