Uvidenheden

Uvidenheden
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702133714
Kategori:
Udgivet:
26. august 2013
Sprog:

Genudgivelse i pocket-format. Historien om to tjekkiske emigranter, Irena og Josef, der tilfældigt mødes i lufthavnen i Paris på vej hjem til Prag. Irena genkender i Josef øjeblikkelig sit livs tabte kærlighed; han ser derimod blot en sympatisk og tiltrækkende kvinde. Fælles for dem er dog følelsen af at være fremmed, uanset hvor man befinder sig. Milan Kundera (f.

1929), tjekkisk forfatter, har boet i Frankrig siden 1975. På dansk er bl.a. udkommet romanerne Tilværelsens ulidelige lethed, Udødeligheden og Langsomheden.

Det kan afføde en enorm afmagt, men også en masse nye muligheder. Sammen har de to Maria'er lagt krop til den universelle luder-madonna myte Med sine sorte negle, den glatragede isse og sine smukke værker, har Dan Turell efterladt et stort fodaftryk i den danske hverdag. Den digitale udvikling går så stærkt, at ingen kan påstå at være fuldt opdateret. Orig. Maria Magdalene blev tidligt indsat i rollen som den bodfærdige synderinde. Oversigt over alle bureau i denne kategori, så du får det bedste overblik. och kommer att ytterligare spä på den rättmätiga skepsis som man som. dk.