Rødt og grønt

Rødt og grønt
Forfatter:
ISBN:
9788711513354
Udgivet:
12. januar 2017
Sprog:

"Rød og grønt" er historien om en irsk familie i tiden op til den voldsomme påske-opstand i 1916. En familie, der både er splittet indadtil og udadtil, for hvad gør man, når religionen er afgørende for, hvor ens sympatier ligger - uagtet de blodsbånd som ellers skulle forestille at binde en familie sammen? Hvordan håndterer man patriotisme og religiøse følelser, samtidig med at man deler skæbne med politiske og religiøse modstandere? Og hvor skal man gøre af al den kærlighed, der har eksisteret fra barnsben, men som udfordres af den politiske og militære uro som nødvendigvis følger med i kampen for uafhængighed.Iris Murdoch (1919-1999) var en irsk forfatter og filosof, der særligt beskæftigede sig med dualistiske spørgsmål om godhed og ondskab.

Iris Murdochs filosofiske ideer smittede af på hendes skønlitterære forfatterskab, der også tager netop samme spørgsmål om menneskets gode og dårlige sider, om moral, etik, kærlighed og ondskab.

Stort udvalg af lækre silketørklæder. Hvis du ikke finder det stof du leder efter her på siden, eller kan du ikke bestille så meget af stoffet, som du gerne vil, så skriv til butikken på [email protected] For at få kortet skal du have betalt din bilforsikring. Det samme gælder ofte også det grønne kort. Sesong 42 (14:14) Programleder: Lydia Gieselmann. Grønt blandet med.

Samme farge har ulike betydninger, alt etter hvilke personer og i hvilken sammenheng den brukes. Grønt blandet med.

klasse. com Global Market Data lets you track all global market performance and prices all … Strikkes. God service og hurtig levering.