Jagger - rockstjerne og rebel

Jagger - rockstjerne og rebel
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788771290202
Kategori:
Udgivet:
13. februar 2014
Sprog:

Hvis Chuck Berry opfandt rock'n'roll, så opfandt Mick Jagger rockstjernen. Hvor Kieth Richards er hjertet og blodet i The Rolling Stones, er Jagger hjernen. Men snart får vi en helt anden historie om en ung mand, som længe både fulgte sine studier og ledte den gruppe, der blev verdens største rockband. Som gik på barrikaderne i ungdomsoprøret, indtil han blev så berømt, at han ikke kunne være i fred.

Som drenge voksede Keith og Mick op sammen i Dartford, og deres utroligt tætte samarbejde skaffede os en række af rockens største klassikere. Næste år fejrer de 50 års jubilæum, mon ikke vi får en 'Rolling Stones 2012 tour'? Spitz’s bog, der udkom i 2011, er en utrolig morsom og næsten hypnotisk pageturner om Mick Jaggers liv, om musikken og kvinderne; om det dekadente liv som berømthed og om den klare omtanke og planlægning, der hele tiden bringer både ham og bandet ud af vanskeligheder og ud på alverdens scener.

På den tiden da David begynte i 1958 var skolen like rik på hemmelighetsfulle ritualer som hvilken som helst privatskole. Det var skolebygg oppkalt etter statsmenn fra 1700-tallet som Pitt og Wilberforce. Det var skolebygg oppkalt etter statsmenn fra 1700-tallet som Pitt og Wilberforce.

På den tiden da David begynte i 1958 var skolen like rik på hemmelighetsfulle ritualer som hvilken som helst privatskole. På den tiden da David begynte i 1958 var skolen like rik på hemmelighetsfulle ritualer som hvilken som helst privatskole. På den tiden da David begynte i 1958 var skolen like rik på hemmelighetsfulle ritualer som hvilken som helst privatskole. Det var skolebygg oppkalt etter statsmenn fra 1700-tallet som Pitt og Wilberforce. Det var skolebygg oppkalt etter statsmenn fra 1700-tallet som Pitt og Wilberforce. Det var skolebygg oppkalt etter statsmenn fra 1700-tallet som Pitt og Wilberforce.