De mystiske sko

De mystiske sko
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788793234581
Kategori:
Udgivet:
26. maj 2015
Sprog:

Det fortælles, at Gud engang ville besøge alle Evas børn i Paradisets Have. En engel gav besked til Eva, som fik travlt med at bade børn og give dem pænt tøj på. Hun begyndte med de gode børn og hun blev lige færdig med det sidste af dem, da Gud ankom. Alle de uartige børn gemte hun derfor i en hule under jorden. Gud blev glad for at se de mange børn og gav dem hver en gave. Da han bad om at se de sidste, sagde Eva, at de ikke var klar til at blive vist frem.Men Gud ville se dem, og frem kom de! Børnene råbt og streg, de viste ingen respekt. Gud blev måske ikke ligefrem vred, men dog rigtig god sur. ...Hvis de ikke må ses af mig, så skal de heller ikke ses af andre, sagde han.

Gud lod dem nu leve under jorden og i de store skove. De måtte heller ikke blive større, de blev til dværge.Men fordi dværgene må være så små, gav Gud dem særlige egenskaber. De kunne forvandle sig selv, blive usynlige, leve i flere hundrede år, opfylde ønsker, fremtrylle guld og sølv og meget andet.Møder du en dværg, så vær venlig mod ham. Han vil da måske give dig gaver, men få aldrig en dværg som din fjende!

Morten Flindt Larsen har samlet en lang række små historier og anekdoner, der fortæller om livet ved banerne, den gang tiden var en anden i ´De gode gamle dage´. Formår de ikke dette, vil overnissen Gammel Nok, hvis livskraft findes i … Der er ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket muligvis er et problem. Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter. Legeerklæring aksepteres ikke lenger. Serien handler om de tre nisser Fritz, Hansi og Günther, som har fået til opgave at finde nøglen til 'the playdåse' (spilledåsen), der trænger til at blive trukket op. Dette er et utdrag fra Språksprellpermen som mange barnehager har tatt i bruk De første fangene som ble sendt til Sachsenhausen fra 1936 var tyske politiske fanger. Du kan hjælpe ved at angive kilder til de påstande, der fremføres i artiklen. Kan de komme til legen, kan de også komme Dem på jobb. Test din viden med 75 spørgsmål og send en udfordring til dine venner.

2/4/1990 · Nina Rasmussens og Hjalte Tins officielle hjemmeside med informationer om foredrag, bøger, rejser, artikler, fotos og baggrund.