Den tunge dør

Den tunge dør
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788711890035
Udgivet:
15. december 2017
Sprog:

Edith Rodes novellesamling "Den tunge dør" består af ti begavede og charmerende historier fra starten af 1900-tallet set med en feminists øjne. Samlingen indeholder: Den hvide pige Drømmen Bianca Dolores Træenglen Den dumme Georg Livsanskuelser Skønne samtaler Den fremmede dame Den tunge dør St. Laurentii Tårer Edith Rode (1879-1956) var en dansk forfatter, digter, journalist og brevkasseredaktør. Hun debuterede i 1901 med romanen "Misse Wichman", som forsvarede kvinders ret til seksualitet, et emne hun også tog op i sine senere værker. Edith Rodes forfatterskab spænder over digte, noveller, erindringer, romaner, filmmanuskripter, rejseskildringer, biografier, kogebøger samt det store opslagsværk "Den gyldne bog om danske kvinder", som hun var hovedredaktør på.

Edith Rode beskæftigede sig gennem hele sit forfatterskab med kvinders rettigheder og udgav flere biografier om kendte danske kvinder.

Det skulle have været en helt almindelig ferie i et lejet hus i en fransk landsby. Berlinmuren falder først i 89. af koldkrigens globale usikkerhed.

Det er forår, og hun har på fornemmelsen at der snart skal ske noget særligt. Tæt udenfor Landsbyen llum ligger den såkaldte Galgebakke-. Det er ikke veldig mange som dør av dette stoffet i Norge så vidt vi vet, sier Gjersing til VG. Vi udlejer skuespil og musicals. Dansk Teaterforlag er Danmarks største teaterforlag for amatører. Fang-en-fisk guider dig sikkert i hus, i jagten på ny fiskestang. Den er efter areal det næstmest udbredte pattedyr på jorden (efter mennesket) og findes i alle jordens have, fra de arktiske regioner til … Hun er på vej hjem fra arbejde. om den gode fiskestang hvor du får meget kvalitet for pengene, eller de dyre supergode fiskestænger Webcams Denmark,Webkam Danmark, Webcam Danmark,Webcam Denmark,Trafik Danmark, Weather Webcams Denmark BARN AV BLÅ KRUKKE Tekst: Kari Bremnes Musikk: Petter Henriksen Du som e kommet hit nettopp Du som aldri har vært her før Kommer du og fra den store blå krukka Akvariefisk.