Gnist

Gnist
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788763829137
Udgivet:
29. april 2013
Sprog:

Mia Crestwell er Jaces lillesøster og meget yngre end Gabe Hamilton. Og Gabe har ventet på hende i lang tid. Hvad han ikke ved er, at Mia længe har fantaseret om ham. Og ja, han er fjorten år ældre end hende, men hvad så? Hun ved godt, at han er i en helt anden klasse end hende selv, men hendes lyst til ham er kun blevet stærkere med tiden. Hun er voksen nu, og der er ingen grund til ikke i det mindste at prøve. Men da Gabe hvirvler hende ind i sin verden af penge, magt og sex, indser hun, at der er meget, hun ikke ved om ham. Blandt andet hvor krævende og udfordrende hans begær kan være. Pressen skriver: »… en frisk og bramfri forfatter.

Desuden er oversættelsen mundret og forfriskende 2013-agtig: Det skræmte ham ad helvede til, hvor afhængig han var blevet af Mias tilstedeværelse på kontoret. Hvor central en del af hans dag hun var. De fleste trængte til kaffe om morgenen. Han trængte bare til Mia. Således er der lagt op til en slutning, hvor yin og yang måske kan blive forenet og alt kan blive idel lykke. Kan manden og kvinden bevæge sig ud af prostitutionskontraktens snærende bånd? Kan erotikken blive afløst af noget større og smukkere?« - Weekendavisen

Tur til Kolsåstoppen torsdag 24. Avgang fra Gnist Gjettum kl. 17:30 Lett servering på toppen. Avgang fra Gnist Gjettum kl. Vi er ledende i markedet på kompetanse og driver forskningsbasert og oppdatert behandlingsvirksomhet. tlf: 97821291. Ny Ace Frehley låt haavard den 27. Gnist Industriservice sin avdeling for engineering prosjekterer alt fra enkeltkomponenter til utvikling av nye industrianlegg og løsninger.