Sene fortællinger

Sene fortællinger
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788702134339
Udgivet:
20. marts 2013
Sprog:

I oktober 2012 udkom første bind af Thomas Manns samlede fortællinger, "Tidlige fortællinger 1893-1912" til fremragende anmeldelser. Nu kommer så andet bind, "Sene fortællinger 1919-1953", som bl.

a. omfatter de store fortællinger "De forbyttede hoveder" (1940) og "Loven" (1943). En del af fortællingerne er for mange år siden udkommet på dansk, men det er først med disse to bind, at alle fortællingerne oversættes og udgives sammen. For opgaven står det rutinerede oversætterpar Judyta Preis og Jørgen Herman Monrad, som har roste oversættelser af bl.a. Franz Kafka og Joseph Roth bag sig. Thomas Manns fortællinger er formfuldendte, psykologisk skarpe og sprogligt gnistrende. Det vil glæde mange, at de nu alle bliver tilgængelige på dansk.

min. århundrede.

behandlet i. Orig dekorerede kartonbind illustreretr af Jørgen Wiinblad. Litteraturforsker og professor ved Syddansk Universitet med speciale i moderne lyrik og Karen Blixen.

Orig dekorerede kartonbind illustreretr af Jørgen Wiinblad.

Hasselbalchs Forlag. Den græske mytologi består delvis af en stor samling af fortællinger som forklarer oprindelsen af verden, og livene og oplevelserne af vidt forskellige guder, gudinder, helter, heltinder og andre mytologiske væsener, og i kunst som vasemalerier.

1946) Dr. og tidlige 6. Winefamlys side: 'Fra os til jer' bliver med tiden fyldt med tanker, opskrifter, fortællinger og billeder med vores fælles vin & gastronomi-passion (f.