Oldemors hund

Oldemors hund
Forfatter:
Forlag:
ISBN:
9788740608489
Kategori:
Udgivet:
12. januar 2016
Sprog:

Kan man gå tur med en død hund? Jeg hedder Oskar. Det gjorde min oldefar også. Han var Oberst. Da han døde, fik min oldemor en hund, der hedder Oberst. Bare jeg havde en hund. Det sviner, siger mor. Så jeg har ingen hund. Men jeg har min oldemor Olde, og hun har Oberst. Jeg går tur med ham hver dag. Oskar elsker at besøge Olde og Oldes gamle hund Oberst. Men en dag ligger Oberst helt stille. Hvis Oberst er død, så vil Olde måske heller ikke leve mere. Med mindre Oskar kan finde en ny Oberst til Olde? Birgitte Bregnedal har skrevet en fin og letlæst bog om drengen Oskar, der påtager sig et stort ansvar, da oldemorens gamle hund dør.

Kan han holde oldemor i live, hvis hun ikke finder ud af, at hendes hund er død? En dejlig bog om at elske livet og at give slip på det, når tiden er inde. Bogen er skrevet i lix 10 og er udstyret med indholdsfortegnelse, stort satsbillede og flotte illustrationer af Maria Buchmann – og egner sig derfor godt til læsetræning og frilæsning til folkeskolens mellemtrin.

Kan man gå tur med en død hund… Ny hund i familien 1 måned siden D´jo hanne. Den der Georg Jensen sag er lækker. Året der gik. Da jeg sælger mine ting meget billigt, giver jeg kun sjældent rabat på enkeltvarer, men vi kan næsten altid finde en samlet pris, hvis du køber mere end 3 ting:-) Hvis min annonce er aktiv, så er varen til.

dk (det har sådan et smukt spil og fås i lækre farver). (Harald Lyche. I 2016 udkom de første bind i hesteserien GRY OG GLORIA og bogen 'Oldemors hund'. Ugeavisen. 12.

Det er første bog i serien OSKAR OG OBERST, der udkommer hos Turbine.