Godt nytår, far!

Godt nytår, far!
Forlag:
ISBN:
9788793305908
Kategori:
Udgivet:
11. maj 2015
Sprog:

Bogen henvender sig til barnet i sorg og dets mor, far, moster, onkel, nabo, pædagog eller andre, der gerne vil hjælpe barnet igennem livskrisen. Bogen handler om Gustav og Sille, der pludselig mister deres far, og om, hvordan moren ved hjælp af kreative indgangsvinkler prøver at få en hverdag med sorg og svære situationer til at fungere. Vi følger den lille familie fra den dag, hvor faren dør, indtil den tid, hvor de alle kan begynde at leve med, at han er borte. Vi oplever forskellige reaktioner på sorg, og vi hører om bedemanden, begravelsen og sorggruppen. Bogen kan læses af barnet selv eller sammen med en voksen, men alle, der ønsker at støtte og hjælpe et barn i sorg eller krise, vil kunne hente inspiration og få idéer. Vigtigst er, at det er den voksnes ansvar at hjælpe børn i den svære situation. Uddrag af bogen Det var rart at tale om far. Og hvis Gustav, Sille eller mor begyndte at græde, så var det rart at græde sammen. Sille kunne bedst lide at tale om far, når de alle tre gik en tur. Så gik Gustav og Sille med mor i midten, og de holdt hinanden i hånden. Om aftenen kiggede de op på himlen og fandt far-stjernen. Det var så dejligt at tænke på, at far nu sad deroppe og passede på dem, selv om han var død. Om forfatteren Marianne Skodborg Gøtke (f.1967) er uddannet pædagog og SorgPilot. Hun har arbejdet med børne­havebørn i udegruppe og på en skole for børn med autisme. Derudover rådgiver hun i situationer, hvor børn har mistet en forælder eller på anden måde står i en livskrise.

Find dit næste kursus på teknologisk Institut.

Når du sender en julehilsen pr. Søger du en god og ærlig frokostordning til dig og dine kolleger, er du kommet til det rette sted.

Et cetera, tusind tak, det er jeg godt nok glad for at du synes. Kweider Sweets er åbnet på Holme Byvej, og ejeren fortæller, at det ikke er en tilfældighed “Jeg kunne bare have åbnet butikken i Brabrand eller Gellerup, hvis. Når de små maver knurrer er Wagamama et godt sted at gå hen, for her går det stærkt med serveringen, og prisniveauet er ganske. Søger du en god og ærlig frokostordning til dig og dine kolleger, er du kommet til det rette sted. Mit navn er Liselotte. Se alle kurserne her.